Prijzen Revisie

De prijs wordt bepaald aan de hand van de aanlevering van het stuurhuis. Als het stuurhuis wordt aangeleverd zonder steunen en pitmanarm zijn de revisiekosten het voordeligst.

De revisiekosten varieren tussen de €325,00 en €370,00 excl. B.T.W. Dit is afhankelijk van de benodigde Sealkit en wat er inwendig wordt aangetroffen na demontage. Dit verschilt per type stuurhuis en bouwjaar. Over eventuele gevonden defecten na inspectie, wordt u direct geïnformeerd. Zie “Home“wat er met uw stuurhuis gebeurt. 

Een uitzondering op deze revisieprijs, is die van het stuurhuis van een Grand Cherokee 1999-2004. In dit stuurhuis ontstaat namelijk een breuk in een inwendig onderdeel dat niet los geleverd wordt en dus moet worden aangemaakt. U kan de bocht naar rechts niet meer volbrengen en u vliegt de bocht uit. De gebroken stukken belemmeren de volledige stuurbeweging. Voor gedetailleerde foto’s kijkt u in de “Gallery“.

De losse sealkits kunnen ook apart  geleverd worden. De prijs van de revisiekit varieert van €21,00 tot ongeveer € 62,00.


 

Hier enkele voorbeelden van revisiekits. Wij hebben veel sealkits op voorraad, echter niet alles. Bij vragen even een mailtje met opgave Merk, Type, Model en Bouwjaar.
Zie het Tabblad Info voor e-mail gegevens en telefoon nummer.