Prijzen Revisie

De prijs wordt bepaald aan de hand van de aanlevering van het stuurhuis. Als het stuurhuis wordt aangeleverd zonder pitmanarm, steunen en hydraulische slangen en ontdaan van zijn vervuiling zijn de revisiekosten het voordeligst. Een definitieve prijs kan dan ook pas bepaald worden na ontvangst.

De basis revisiekosten varieren tussen de €285,00 en €335,00 excl. B.T.W. Dit is afhankelijk van de benodigde Sealkit. Dit verschilt per type stuurhuis en bouwjaar. Over eventuele gevonden defecten na inspectie, wordt u direct geïnformeerd. Zie "Home"wat er met uw stuurhuis gebeurt. De eventuele verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Verzendkosten binnen Nederland €13,25 per PostNL.

Een uitzondering op deze revisieprijs, is die van het stuurhuis van een Grand Cherokee 1999-2004. In dit stuurhuis ontstaat namelijk een breuk van een inwendig onderdeel dat niet los geleverd wordt en dus moet worden aangemaakt. U kan de bocht naar rechts niet meer volbrengen en u vliegt de bocht uit. De gebroken stukken belemmeren de volledige stuurbeweging. Voor gedetailleerde foto's kijkt u in de "Gallery". Revisiekosten voor dit stuurhuis bedragen € 375 00 excl. B.T.W.

De losse sealkits kunnen ook apart  geleverd worden. De prijs van de revisiekit varieert van €17,00 tot ongeveer € 47,50.

Voor de oldtimers zijn de maanden December, Januari en Februari een uitstekende gelegenheid, als uw auto in de stalling staat, om uw stuurhuis te laten reviseren. Gedurende deze periode kunnen wij een korting geven van 10%

Hier enkele voorbeelden van revisiekits. Wij hebben veel sealkits op voorraad, echter niet alles.

WIJ REVISEREN ALLEEN KOGELKRINGLOOP STUURHUIZEN, GEEN "RACK & PINION" , TANDHEUGEL.

Bij vragen even een mailtje met opgave Merk, Type, Model en Bouwjaar.
Zie het Tabblad "Info" voor e-mail gegevens en telefoon nummer.